Vil du prøve snooker?

Snooker kan virke veldig vanskelig, og terskelen for å bli med i en snookerklubb kan være stor. Vi hjelper nye medlemmer, slik at starten blir litt enklere. Her kan du lese mer om hvordan du kan komme igang med snooker.

Vi tilbyr gratis prøvetimer

Når du prøver snooker for første gang, enten alene eller sammen med noen andre som ikke har spilt før, kan det bli en frustrerende opplevelse. Det mange merker når de kommer til prøvetimer med flinke lærere er at man kan få til mye allerede første dagen. Prøvetimen varer i ca 90 minutter, og er helt gratis. Du får prøve spillet sammen med noen som har spilt en stund, og som kan å lære fra seg grunnleggende teknikker.

Vi kommer også til å arrangere introduksjons-kurs for medlemmer, der man går litt mer inn i spillet, og får øvelser man kan trene på. Målet er at selve spillet skal bli gøy, og ikke føles frustrerende. I snooker er det også gøy å spille mot noen som er ganske mye bedre enn deg, fordi når det er din tur ved bordet er det ingenting motstander kan gjøre, uansett hvor god han eller hun er. Man lærer også veldig mye mer av å spille mot noen som er bedre enn seg selv.

Les mer om prøvetime

Medlemskap

Så hvis prøvetimen var morsom, og du ønsker å bli medlem i klubben; hva koster det? Vi har flere typer medlemskap, avhengig av hvor mye du ønsker å spille.

Som Aktiv-medlem kan du spille opp til 20 timer i måneden for 600,-. Dette passer for de fleste, da man slipper å betale for hver gang, og timeprisen blir lav hvis man spiller 3-4 timer i uken.

For de som ønsker å spille mye har vi Aktiv+. Her er det fri spilling til 750,- per mnd. Du får også bli med på vår månedlige turnering gratis (ord. pris 100,- for Aktiv medlemmer), tilbud på proff coaching, og du støtter Norges ferskeste snookerklubb!

Vi har også et tilbud for studenter (400,-) og ungdom under 19 år (250,-). Studenter må ha kunne vise gyldig semsterkort på starten av hvert semester.

Som medlem i Trondheim Snooker kan du benytte deg av klubbens fordeler:

  • Norges beste sportslige forhold for snooker
  • Aktivt miljø med faste turneringer – lokale og nasjonale.
  • Sosiale arrangement i regi av klubben.
  • Coaching av Kurt Maflin

Les mer om medlemskap

Pay&Play

Hvis du bare har lyst å spille snooker noen få ganger i måneden eller når du er på besøk i Trondheim er dette alternativet for deg. I følge med et annet medlem, eller ved avtale med noen fra klubben kan du komme innom og spille.

  • Kr 75 for hver påbegynte time
  • Vi har alt av utstyr du trenger

Du kan betale kontant, med kort eller Vipps.

Les mer om Pay&Play

Bedriftsarrangement

Snooker er en morsom gruppeaktivitet også. Vi vil invitere andre idrettslag, bedrifter, eller rett og slett grupper med folk til å prøve snooker. Med en introduksjon til sporten, litt coaching, og en miniturnering til slutt blir det en minnerik aften. Perfekt som team-building, noe nytt og annerledes. Passelig for 8-20 deltakere, og vi setter hele lokalet til disposisjon. Ta kontakt for informasjon om priser og annet dere måtte lure på.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat. Du kan sende en mail direkte til klubben på post@trondheimsnooker.org, eller ring Roger (tlf: 91615430) eller Odne (tlf: 41442516).

Les mer om bedriftsarrangement