Medlemskap

Som medlem i Trondheim Snooker får du tilgang til det vi mener er Norges beste snooker-miljø. Våre medlemmer er veldig engasjert i sporten, og vi prøver hele tiden å få flere interessert. Med rundt 30 medlemmer er det stor variasjon i ferdighet, og alle finner noen på sitt nivå å spille med.

Alle de 18 deltagerne som representerte Trondheim Snooker i NC-1 2014

Trondheim Snooker ønsker å gi våre medlemmer mange muligheter for å være aktive i sporten. Vi har regelmessig morsomme sosiale arrangement, både i snooker-lokalet og utenfor. Vi ønsker å gjøre Trondheim Snooker til et attraktivt fritidstilbud. Under kan du se hva vi tilbyr.

Ta kontakt for en gratis prøvetime

Les mer om prøvetime

Hva vi tilbyr våre medlemmer

  • Opp til 20 timer spilling per måned
  • Adgangskort til lokalet
  • Mulighet for å delta i Klubbmesterskapet
  • Ukentlig treninger
  • Rabatter på snooker-utstyr

Hva koster det?

Vi har en enkel prismodell der du betaler for medlemskapet hver mnd., og prisen er redusert for ungdom og studenter. Alle får 20 timer spilling hver måned, og om man ønsker mer kan man kjøpe pluss-medlemskap, og få fri spilling, i tillegg til andre fordeler.

Hvordan melde seg inn

Det er veldig enkelt å bli medlem i Trondheim Snooker. Under har vi vedlagt vår kontrakt og klubbreglement. Dette kan du lese gjennom på forhånd, og signere første gangen du kommer til klubben. Ta kontakt på e-post for å avtale et møte.

Medlemskontrakt: Last ned

Klubb-reglement: Last ned