Pool-bord hos Trondheim Snooker

I Trondheim Snooker har vi alltid hatt rekruttering av ungdom i tankene. Dette har vært et fokus siden klubben startet, men det er ikke lett å rekruttere 13-19 åringer til snooker. Snooker er vanskelig, og krever mye innsats å komme i gang med. Bordene er store, og dette er i seg selv en utfordring for de mindre i denne aldersgruppen. Hvordan kan vi da legge bedre til rette for å nå våre mål innen rekruttering av ungdom? Ved å investere i 3 profesjonelle pool-bord.

Prosjekt: utvidelse

Bordene er montert, sparklet og pusset. Roger gjør siste inspeksjon på skøytene.
Bordene er montert, spaklet og pusset. Roger gjør siste inspeksjon på skøytene.
Roger og Geir jobber med å feste duken på det første bordet. Vi gjorde det på samme måte som på et snooker-bord.
Roger og Geir jobber med å feste duken på det første bordet. Vi gjorde det på samme måte som på et snooker-bord.

Vi har lenge pratet om neste byggetrinn i våre lokaler:
ett nytt snooker-bord, ordentlig kjøkken, stue med prosjektor og sittegrupper, og et pool-rom med 3 pool-bord.

Det har tatt lang tid, men endelig begynner dette å se ferdig ut, og vi kan invitere folk til å besøke våre lokaler og spille pool også. Vårt håp er at det skal være lettere for ungdom å komme inn i klubben og biljard-sporten gjennom pool, og på sikt kan de som ønsker det prøve seg på snooker. På denne måten håper vi å ha flere unge snooker-talenter i løpet av få år.

Bordene er 9-fots turneringsbord fra kinesiske Shender. De var greie å montere, og spiller bra i følge de som har greie på slikt. Siden vi ikke er pool-spillere inviterer vi dyktige pool-entusiaster til å komme innom og prøve bordene.

One thought on “Pool-bord hos Trondheim Snooker

Comments are closed.