Om Oss

Trondheim Snooker ble etablert i 2010 av en liten gruppe med entusiastiske hobby-snookerspillere. I dag teller klubben over 30 medlemmer, og vi har startet drift i egne lokaler. Her finner du oss. Vi er en av Norges største snookerklubber, og ønsker fortsatt å vokse.

Klubben er tilknyttet Norges Biljardforbund, vi har med det tilgang til nasjonale turneringer og arrangementer, og vi har i dag flere spillere som deltar i NM og i NorgesCup, og vi arrangerer også nasjonale turneringer.

Snooker er for alle

Alle kan finne seg til rette hos oss, uansett nivå og ambisjoner. Bedrifter og andre klubber har mulighet til å leie våre lokaler.

Nye medlemmer kan få en innføring i sporten fra våre erfarne medlemmer, og vi prøver å ha coaching med en snookerproff en gang i året.

Medlemmer kan ta med venner på Pay & Play, og bedrifter kan gjennomføre et annerledes team building i et lukket arrangement.

Prøvetime / Pay&Play  / Bedriftsarrangement

Vårt lokale er veldig fint, og det er en god atmosfære og stemning der. Spilleforholdene er topp.

Lyst til å prøve snooker?

Vi har medlemskap som passer for de fleste. Ta kontakt for gratis prøvetime eller en prat.

Enten du allerede er god i snooker, og ønsker å satse internasjonalt, eller du bare vil spille med en venn en gang i blant: vi har medlemskap som passer for alle.

Våre lokaler er sentralt plassert på Moholt, og det er lett å finne frem og parkere. Det er god tilgjengelighet for buss, med flere ruter som går til/fra sentrum.