Spennende turnering

John og Roger
Roger overrekker førstepremien til John

Spenningen var til å ta og føle på da Trondheim Snooker igjen dro igang sin månedlige turnering 25. mars. Innbitte snookerheads kjempet utrettelig i nesten 12 timer for å skaffe seg viktige rankingpoeng, og aller helst om å klare å klatre til topps på pallen. Kanskje ikke uventet, men det var en av forhåndsfavorittene som stakk av med hele kalaset til slutt. Sluggeren John Fjermestad Aase stakk igjen av med seieren etter hard kamp med Roger Andre Strand i finalerunden. Det er andre gang i år at John “Panini” Fjermestad tar med seg det gjeve trofeet hjem. Vi andre sitter igjen med rankingpoeng og gode minner fra en vellykket dag sammen med trivelige klubbkolleger. Vi gleder oss allerede til neste turnering!

Bilder fra turneringen kan du ser her
Se oppdatert rankingliste

One thought on “Spennende turnering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *