Snookerturnering, 27-28 Oktober

Asbjørn like før støte
Asbjørn like før støte

 

Høydepunktet i måneden for Trondheim Snooker er turneringen. Denne gangen var det 16 påmeldte som spilte i to dager for å forsøke å nå finalen. Som forrige turnering var det gruppespill på lørdag, og sluttspill på søndag. Dette formatet liker deltagerne godt, siden det blir mer spilling enn tidligere. Det er også veldig lett å administrere gruppespillet, da det som regel alltid kan starte en ny kamp umiddelbart.

 

Alle resultatene fra turneringen kan du se her:
Gruppespillet
Sluttspillet

 

 

 

Siden forrige turnering hadde vi forbedret Live Stream-en vår betraktelig. Vi fikk montert kameraet på riktig plass, hadde poeng-grafikk, og bedre flyt i videoen enn sist. Det står fortsatt igjen en del på bildekvalitet, og vi mangler lyd. Dette håper vi skal bli bedre til neste turnering i november.

Odne er ansvarlig for Live Streaming
Odne passer på Live Stream-en og poengsystemet

 

Simon vinner
Simon vann finalen 4-3

 

I finalen ble det Simon mot Roger, og det ble en spennende kamp der begge spilte bra. De følgte hverandre parti for parti, helt til vi fikk et avgjørende 7. parti. Der var Simon best, og kunne dermed ta med seg pokalen og 1000 rankingpoeng hjem.

 

For alle video-opptakene vi gjorde, gå hit:
Trondheim Snooker – Youtube

2 thoughts on “Snookerturnering, 27-28 Oktober

 • 29. oktober 2012 at 10:32
  Permalink

  November??? Uansett, gratulerer med rankingtittel, Simon!

  Reply
 • 7. november 2012 at 20:01
  Permalink

  På tide at de Dart bildene blir satt inn i ventilasjonsbulerommet… 🙂

  Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *