Bra innsats av Trondheim Snooker

Helga 9.-10. november ble det avholdt norgescup i snooker i Oslo. Trondheim Snooker stilte med 4 spillere i turneringen som ble arrangert av Oslo Snooker. To fra Trondheim kom til semi-finaler.

 

 

roger
Roger Strand kjempet med nebb og klør i semifinalen men det holdt dessverre ikke helt inn.

 

Det ble en tøff batalje med hederlig innsats av de utsendte fra bartebyen. Espen Ellefsen tok seg frem til kvartfinale mens Roger Strand og John Fjermestad Aase kjempet seg helt inn i semifinalene. John måtte finne seg i bli slått av Umar Hayat fra Oslo Snooker, men holdt guarden høyt og bet innbitt fra seg til siste slutt. Det kan nevnes at Umar har passert 100 i break og er ei meget hard nøtt å knekke over et snookerbord. Roger Strand fikk æren av å gå sine runder med David Frew, også en meget stødig spiller, som hadde vunnet alle sine matcher tidligere i turneringen. Undertegnede ble slått ut allerede på lørdag og måtte følge resten av matchene fra sidelinjen. Motstanden ble hakket for tøff for våre lokale helter i semifinalene men vi gratulerer med knallsterk innsats gjennom hele turneringen. Vi gratulerer Umar Hayat med seieren over David Frew i finalen!

umar_john
John Fjermestad Aase møtte en sterk motstander i Umar Hayat som også gikk av med seieren i turneringen.

 

Trondheimsligaen takker alle i Oslo Snooker for ei trivelig helg. På nyåret ønsker vi flest mulig spillere, både fra Oslo og Sarpsborg, hjertelig velkommen til norgescup i Trondheim.

David Frew viste seg å være en meget rutinert og solid spiller. Vi gratulerer med andreplassen!
David Frew viste seg å være en meget rutinert og solid spiller. Vi gratulerer med andreplassen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *