Nye duker på alle bord

Den siste tiden har det vært mye dugnadsarbeid i snookerlokalet. Vi hadde som mål å ha det meste klart til vi skal arrangere Norgescup denne helgen. Det viktigste i den sammenheng var de nye dukene som vi har kjøpt inn til alle snookerbordene.
Når gjestene ankommer for NC-6 skal lokalet se bedre ut enn noen gang, og alle bordene kledet med samme duk som brukes hos Oslo Snooker og Sarpsborg Snooker.

Alle bordene er strippet, og klare for ny duk.
Alle bordene er strippet, og klare for ny duk.

Vi har lenge ønsket å skifte duk, da det er hele 2 år siden duken på bordene våre var nye. I løpet av årene har vi merket at noen av skøytene mellom skiferplatene har beveget seg. Når vi nå skulle skifte duk har vi sparklet og pusset alle skøyter.

Knut pusser skifer
Knut pusser skifer

Å trekke dukene på snookerbord er ganske vanskelig, og det er greit med litt hjelp fra noen som kan det. Vår egen Roger er dyktig til det meste, og med hjelp fra Per-Egil fra Sarpsborg Snooker blir det perfekt trekking av duk.

Roger trekker ny duk på et av vantene.
Roger trekker ny duk på et av vantene.

Ellers er det meste på plass i lokalet. Kontor og rommene for pool-bord er malt og gulvlagt. Kø-prep-rommet er møblert og noe av utstyret har kommet på plass.

Her blir det vedlikehold av køer.
Her blir det vedlikehold av køer.