Reidar Rundsveen til topps i NC-5 i Trondheim

20. – 21. August ble årets 5. NC i snooker arrangert i Trondheim. 19 entusiastiske spillere fra klubbene i Oslo, Os, Sarpsborg og Trondheim møtte opp til dyst. Antallet påmeldte ga rom for litt romsligere distanser. Først til tre i hele turneringen frem til finalen hvor distansen var satt til først til fire.

En strålende fornøyd Reidar Rundsveen sikret seg pokalen i NC 5 i snooker i Trondheim.

De fire spillerne som karret seg frem til semifinaler var Reidar Rundsveen (Os Biljard & Snooker Klubb), Kjell Pedersen (Sarpsborg Snooker), Tore Hansen (Trondheim Snooker) og Erik Dullerud (Trondheim Snooker).

Av disse klarte Tore Hansen og Reidar Rundsveen å kjempes seg frem til finaleplass. Kampen om pokalen så en stund ut til å gå i Hansens favør, men Rundsveen snudde etterhvert kampbildet og sluttresultatet ble til slutt 4-2 til Rundsveen. Pokalen havnet dermed på første fly til vestlandet. Trondheim Snooker gratulerer vinneren, og alle andre som deltok og gjorde dette til en minneverdig turnering.