NM Snooker 2017 – Før turneringen

Da er fristen for å melde seg på ute, og vi endte opp med 43 påmeldte. Dette er vi fornøyd med, selv om vi gikk ut med at vi ønsket 50.

Trekning er gjort, og du kan se de 8 gruppene i CueScore. Det blir mange spennende kamper allerede i gruppespillet, og noen av favorittene kan møtes tidlig i sluttspillet.
For eksempel vil vinner av gruppe A møte nummer to i gruppe B i 8-delsfinale på lørdag. Dette er et oppgjør mellom to tidligere Norgesmestere, og kunne vært en mulig finale.

Trondheim Snooker stiller med 16 spillere til start, og det ser lovende ut for våre sterkeste spillere. Tore Hansen, Erik Dullerud, Nassim Sekat, Kai Owesen Hansen, Magnus Melien, Audun Heimsjø og Asbjørn Aalberg er syv navn jeg ønsker å se blant de 16 siste. Magnus må gjøre et bra gruppespill, da han har Reidar Rundsveen (Os Biljard og Snookerklubb) og Kjell Arild Pettersen (Sarpsborg Snooker) i gruppen.

Noen innledende kamper vil bli spilt allerede onsdag kveld, siden vi skal gjennom ikke mindre enn 95 puljespillkamper torsdag og fredag. I dag (tirsdag) blir det en siste finpuss i lokalet, gjennomgang av rutiner, oppsett for stream og forberedelse av kiosk. Trondheim Snooker gleder seg til nok en gang å ta imot snooker-norge.

Huks at dere kan være med i samtalen på #SnookerNM2017 på Twitter og Instagram.