Klubbkamp med Trondheim Biljardklubb

Det er ikke så ofte snooker- og pool-spillere møtes til duell, og det ønsker Trondheim Snooker og Trondheim Biljardklubb å gjøre noe med. Derfor skal vi holde en “Klubbkamp” der vi konkurrerer i først snooker, så pool.

En god blanding av snooker- og pool-entusiaster er klare for Klubbkamp.

6 spillere fra hver klubb skal delta i begge oppgjør, først en runde med snooker-partier, og senere 9-ball. Første runde blir naturligvis holdt hos Trondheim Snooker, og pool-runden hos Trondheim Biljardklubb på Nardo. Det var mye spenning rundt hvor god gutta fra TBK var rundt snooker-bordet. Vi har ofte blitt grundig parkert av pool-spillere før.

Formatet på turneringen var enkelt: alle spiller ett parti mot alle. Det skulle bli imponerende 6×6=36 individuelle kamper denne kvelden. Etter litt gjennomgang av de mer spesielle regler, slik som miss og freeball så startet partiene. Når støvet la seg, og alle partier var ferdige, stod vi igjen med stillingen 29-7 til hjemmelaget.
Ronny og Espen fra TBK har deltatt på snooker-turneringer hos oss tidligere, og vant hhv 3 og 2 partier denne kvelden.
Takk for veldig sporty innsats fra TBK, og så ser vi frem til å bli grundig rundspilt på biljardbordene i neste runde. Vi håper også at vi møter flere av dere til NM i Snooker hos oss i mai.