Snookerinteressen blomstrer i Trondheim

Matin Wali Matin mottar 1. premie av Asbjørn Gilberg som forøvrig ble nummer 2. Vi gratulerer begge!

Sist helg gjennomførte vi igjen klubbturnering i snooker på Dora. Med 19 deltakere var dette den foreløpig største turneringen vi har arrangert. Vårt nyeste medlem Matin Wali Matin  stakk av med seieren etter en lang dag med strålende spill.

Det gleder oss å se den økende interessen for snooker i Trondheim og generelt. Trondheim Snooker består av medlemmer mellom 14 og 51 år. Vi har nå formelt registrert oss som klubb og 5 medlemmer vil i september delta i NM i Oslo. Ferdighetsnivået i klubben er variert og vi anbefaler alle snookerinteressert å kontakte oss for spill og sosial mingling.

Lyst til å prøve?
Som medlem i Trondheim Snooker får du spille på Dora når du vil til  fordelaktige priser. Stikker du innom Dora på en torsdag ettermiddag/kveld eller i løpet av søndager kan du treffe oss for å slå av en prat. Enten du er nybegynner eller litt mer erfaren vil du helt sikkert føle deg velkommen blant oss.

Møt opp eller kontakt Odne Oksavik for nærmere informasjon.

 

One thought on “Snookerinteressen blomstrer i Trondheim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *