John “Panini” Aase versus “The lad”

Sist helg (16. og 17. Mars) ble årets andre rankingturnering avholdt i våre nye lokaler på Moholt. Deltagerantallet var litt mindre enn vanlig, noe været og årstiden får ta skylda for. Med gruppespill på lørdag og delfinaler og finaler på søndag ble det en fullspekket helg for dem som klarte å holde holdet kaldt og henge med gjennom begge dagene.

De var som vanlig de rutinerte revene som hevdet seg best. Nikolai Krill bet godt fra seg i semifinale mot John Fjermestad Aase. På det andre semifinalebordet kjempet Roger Andre Strand en innbitt kamp mot Simon Allenby.

Det hele kuliminerte i finale mellom gjengangerne Simon og John. Simon gikk av med en solid 4-1 seier etter strålende spill. Dette var siste turnering i Trondheim for Jersey-gutten som om kort tid vender nesen hjem mot moderlandet.

Vi håper å se ham tilbake i Trondheim en eller annen gang. I mellomtiden får vi bare nyte det faktum at det blir hakket lettere å vinne klubbturneringene.

2 thoughts on “John “Panini” Aase versus “The lad”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *