Trondheim Snooker på internett

Trondheim Snooker ønsker å nå ut til alle snookerinteresserte i Trondheim, Norge og hele Norden. Vi vet at sosiale medier er viktig, og prøver å bruke de på rett måte. Vi har lenge hatt et dårlig bilde-galleri på siden, som sjeldent (les: aldri) har blitt oppdatert. Det er nå skiftet ut med et mer dynamisk galleri, som er direkte knyttet til vår Instagram-konto: TrondheimSnooker. Se det her! På denne måten håper vi å gjøre siden litt mer levende, ved at det blir enklere for oss å oppdatere galleriet. Bruker du Instagram? I så fall kan du tagge bildene dine med #TrondheimSnooker, så dukker de også opp i galleriet her!

Facebook er det viktigste verktøyet vårt når det gjelder å komme ut til alle dere snooker-fans. Der har vi den offentlige siden vår, der vi skriver nyheter, og Instagram-bilder blir også postet der. I tillegg har vi en lukket gruppe, for aktive medlemmer i klubben. Der diskuterer vi det meste, både snooker-relatert og annet. Twitter har vi ikke sett noe særlig nytte av, men har nylig opprettet en profil der også. Du kan nå oss på @TrondheimSnooker. I margen til høyre på siden vår har vi fått inn en liten Twitter-boks, der det fortløpende kommer siste tweets som er tagget #snookernor. Bruk denne tagget og #TrondheimSnooker når du skriver om snooker på Twitter!

Den viktigste siden vår er selvsagt den du leser på nå. Her skal all informasjon om klubben, medlemskap, etc. være tilgjengelig. Siden her skal i løpet av den kommende tiden få endel mer innhold, og bli en enda viktigere ressurs for klubben. Hyggelig hvis du skriver kommentarer, og starter diskusjoner. For turneringsresultat kan du besøke trondheim.snooker.org. Der finner du data fra alle våre turneringer.

Under kommer litt bilder fra våre venner i Oslo Snooker og Sarpsborg Snooker.

[simply_instagram endpoints=”users” type=”self-feed” size=”standard_resolution” display=”20″]

2 thoughts on “Trondheim Snooker på internett

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *