Vi er klare for høsten 2013! Er du?

I løpet av våren 2013 opplevde Trondheim Snooker en fantastisk vekst, med mange nye medlemmer, nye lokaler, gode prestasjoner i nasjonale turneringer og økt interesse for sporten vår. Vi håper at høsten 2013 skal gi like mange gode opplevelser.

 

Noen av høydepunktene for høsten blir NM i snooker for lag, arrangert i våre lokaler. Dette skjer 25-27 Oktober, og vi håper mange kommer fra Oslo og Sarpsborg. Vi satser på å ha streaming fra turneringen slik vi bruker. Publikum er selvsagt velkomne. Vi i Trondheim Snooker har selvsagt stor tro på at et av våre lag skal komme seirende ut av turneringen. Mer info om NM Lag kommer her på siden når det nærmer seg.

Erik Dullerud i støtet under NorgesCup
Erik Dullerud i støtet under NorgesCup

Vi har nå gjennomført to sesonger av klubbmesterskapet vårt. Et internt mesterskap der vi spiller med handicap, og som ender i et spennende sluttspill. Vi kommer til å fortsette med to sesonger av klubbmesterskapet hvert år, og neste sesong (Høst/Vinter 2013) starter snart. Klubbmesterskapet er den eneste turneringen der man kan vinne penger.

Lokalet har blitt veldig flott, og det er en god atmosfære og stemning der.
Lokalet har blitt veldig flott, og det er en god atmosfære og stemning der.

Vi har jobbet mye med lokalet, og kommer til å fortsette med å gjøre forbedringer som sikrer gode spilleforhold. Nå har vi kort-system slik at alle kan komme inn i lokalet når de vil spille. Vi har et adgangsprogram som snart er klart, der medlemmene selv bruker kortet sitt for å registrere når de kommer og går. Brus-automat sørger for at du ikke går tørst, og en enkel kiosk er ofte tilgjengelig. På pause-rommet kan man trekke seg litt tilbake, surfe litt på internett eller bare prate med andre.

Matin i støtet
Matin i støtet

Nå starter vi også med faste trenings-dager, der medlemmer kan følge et treningsopplegg hvor de kan følge forbedringer og få tilbakemelding. Dette vil være til god nytte for alle ferdighets-nivå, og vi håper at tirsdag-treningene blir populære nå når sommeren begynner å nærme seg slutten.

Hvis du er interessert i Trondheim Snooker, og ønsker å komme i kontakt med oss kan du ta kontakt på følgende plasser:
Her på nettsiden, bruk kontakt-skjema.
På epost: post@trondheimsnooker.org
På telefon, til Roger (Leder): 91615430, eller meg, Odne (nest-leder): 41442516
På facebook: https://www.facebook.com/TrondheimSnooker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *