15-årig snookertalent til topps i NM

Nassim Sekat (15 år) og Erik Dullerud fra Trondheim Snooker trakk det lengste strået og gikk av med seieren i Snooker- NM for lag i helga. Balltalentet Nassim Sekat er dermed den yngste som noen gang har vunnet en NM-tittel i snooker.

Norgesmesterskapet ble arrangert i Trondheim Snookers lokaler i Brøsetveien på Moholt sist helg. 20 deltakere (10 lag) fra hele landet kjempet innbitt fra morgen til kveld både lørdag og søndag før vinnerne kunne kåres. Trondheim Snooker karret i tillegg til seg andreplassen og delte tredjeplassen med ringrevene Tore Skagestein og Hermund Årdalen fra Oslo Snooker.

– At forholdsvis nystartede Trondheim Snooker allerede kan arrangere et slikt arrangement og i tillegg hale i land de 3 gjeveste premiene er eksepsjonelt, sier klubbleder Roger Strand. Klubben har i dag 50 medlemmer, men Strand håper at slike resultater vil inspirere til enda høyere rekruttering til en av “verdens mest krevende ballsporter”.
– Vi ønsker selvfølgelig enda større oppmerksomhet rundt sporten og ikke minst flere unge spillere. Snooker er et utfordrende, rusfritt og sosialt tilbud til ungdom i alle aldre, avslutter Strand. Med en klar oppfordring til alle interesserte om å ta kontakt med klubben.

nassim

winners

winners_2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *