NM – lag 25.-27. oktober, Trondheim

Trondheim Snooker har fått æren av å huse NM i snooker for lag. Det blir det største arrangementet vi arrangerer på hjemmebane så langt.

 20 personer (10 2-manns lag) er påmeldt til konkurransen. Geografisk sett spenner deltagelsen fra Mo i Rana i nord til Oslo i sør. Det er selvfølgelig høy trønderdominans når turneringen arrangeres i bartebyen og vi håper derfor på mange gode resultater fra hjemmelagene. Konkurransen starter på lørdag morgen og avsluttes på søndag med kvartfinaler, semifinaler og avgjørende finale. Annenhvert parti blir spilt med “scotch double” (Dvs spillerne på laget spiller annethvert støt) og annethvert parti blir spilt med vanlig double (Dvs annethvert break).

Vi ønsker alle lokale og alle tilreisende deltakere lykke til og takker for en strålende oppslutning om arrangementet. Bordene er børstet og strøket og vi står klare for en trivelig helg spekket med  godt spill og hyggelig samvær.

Snooker er en høykonsentrasjonssport, men om du går stilt i dørene er det fullt mulig å stikke innom oss i Brøsetveien for å se noen av landets beste snookerspillere i aksjon. Gratis kaffe og gratis inngang!

Kampoppsett og resultater

Her kan du se kampoppsett og oppdaterte resultater fra helgas matcher

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *