Trondheim Snooker på glattisen

Trondheim Snooker besøkte nylig en felles nisje-klubb: Trondheim Curling. Der forsøkte de 6 fremmøtte å overføre ball-forståelsen til sten-forståelse, side-spinn til curl, og filt til is … med blandet hell.

 

Trondheim Curling er en klubb med lang fartstid. Etablert i 1958, men først i nyere tid med egen dedikert curling-hall. Hallen er flunkende ny, og veldig fin. Alt ligg til rette for at amatører og profesjonelle skal utfolde seg på isen. Med omtrent 100 medlemmer er det en større klubb enn Trondheim Snooker, og de opplever en stadig vekst og interesse for sporten. Trondheim Curling tilbyr team-building og bedriftsarrangement, på samme måte som Trondheim Snooker. Besøk hjemmesiden til Trondheim Curling.

Av de 6 fra Trondheim Snooker var det bare en som hadde prøvd curling før, og det var for 10 år siden. Likevel har vi spill-teorien inne, og det tok ikke lang tid før vi var på isen. Det lille vi klarte å imponere instruktøren med regler og teori forsvant fort når vi satt bena på isen. Lite kontroll, og dårlig balanse.

Snart var vi i gang med en vennlig 3 mot 3 kamp, og gjorde vårt beste med å beregne styrke, curl og siktepunkt. Det blandet seg inn mye snooker-terminologi, og vi fikk irriterte blikk fra instruktøren når vi kalte stenene for baller, og snakket om gode støt på isen.

Etter 1 time var vi likevel litt tryggere på bena, og jeg syns det så ut som om vi hadde spilt curling før. Vi la guarder, gjorde take-outs og ropte som galne på kosterne. Curling er absolutt anbefalt som team-building, og Trondheim Curling tok veldig godt i mot oss, og vi setter stor pris på det.

Trondheim Snooker på besøk hos Trondheim Curling
Trondheim Snooker på besøk hos Trondheim Curling
Asbjørn setter en sten
Asbjørn setter en sten
Roger i fin flyt over isen
Roger i fin flyt over isen
De nye lokalene til Trondheim Curling
De nye lokalene til Trondheim Curling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *