TVK på besøk

TVK (Trondhjems Velocipedklub) er en sykkelklubb i Trondheim, og er Midt-Norges største sykkelklubb. Nylig prøvde de seg på en litt mindre fysisk krevende sport, nemlig snooker. Snooker er ypperlig som team-building for bedrifter og idrettslag.

 

TVK er landets eldste sykkelklubb og har en meget rik historie. Klubben ble stiftet i 1885 (!) og de har beholdt klubbens navn og skrivemåte siden den gang. I dag består klubben av nesten 700 medlemmer og driver mange forskjellige aktiviteter innenfor sykkelsport. Elitelaget var nylig på treningsleir på Gran Canaria, og ønsket å prøve noe annet som team-building. Trondheim Snooker tilbyr en kveld med snooker-opplæring og spilling til bedrifter, idrettslag eller vennegjenger. Er du interessert i å prøve snooker? Ta kontakt for gratis prøvetime, eller tilbud på bedriftsarrangement.

Det ble gjort mange gode støt i løpet av kvelden
Det ble gjort mange gode støt i løpet av kvelden

Det var 12 fremmøtte syklister fra TVK, og 4 instruktører fra Trondheim Snooker, så vi delte oss i grupper på 4 på hvert bord. En instruktør som kunne gi de 3 nybegynnerne noen tips og råd, og passe på at dukene ikke ble skadet (det var bare 2 dager før NorgesCup skulle arrangeres). Vi startet med litt regler og grunnleggende teknikk før de fikk spille et parti seg i mellom. Det var interessant for oss å se hvor forskjellige spillestiler de hadde, og hvordan det utviklet seg i løpet av bare 2 timer. Gjestene ble veldig engasjert i spillet, og selv om det var mange som fortvilet over trange hull, så var det god stemning.

Når det nærmet seg slutten arrangerte vi en kort sudden death konkurranse med rosa. Finalen gikk på Strand-bordet og vinner tok med seg en Trondheim Snooker kaffekopp hjem. Takk til TVK for en trivelig kveld!

Det ble tid til mye spilling, og litt teknikk-opplæring.
Det ble tid til mye spilling, og litt teknikk-opplæring.
i etterkant av reisen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *