Dugnad for nye snookerduker

I Trondheim Snooker er vi opptatt av at spilleforholdene skal være på topp hele tiden. Dette er viktig for at våre medlemmer skal være fornøyde, og trene under optimale forhold. Hvert år må vi derfor skifte dukene på våre snookerbord, for å unngå for store slitasjer.

Å skifte duker er et tidskrevende og kostbart arbeid. Det er vanskelig å strekke duken tilstrekkelig over skiferplatene, og spesielt vantene er utfordrende å få til bra. Duken er av veldig fin ull, og er slett ikke billig å kjøpe inn.

For å holde vår plan for oppgradering av bord setter vi våre medlemmer i sving på litt dugnadsarbeid. I år er det salg av toalett- og tørke-papir som er valget. En ordning som er kjent for de fleste innen idretten, og som har vist seg å fungere bra.

I tillegg til dugnadsarbeidet prøver vi noe nytt: sponsor.no

Dette er en nettside der vi har satt opp et mål om å samle inn penger til nye snookerduker, og alle som ønsker kan sponse oss med små og store beløp.

Du kan sponse oss her: Sponsor.no – Trondheim Snooker.

Det er forskjellige premier til de som sponser oss. For eks. hvis du sponser med 300,- eller mer får du en takk i listen under.

Takkeliste til de som gav 300,- eller mer:

Svein Arild Lemke
Første bidraget. Stor takk til deg!

Amund Bondal
Takk for bidraget!

Espen Ellefsen
Medlem i 3 år! Takk for støtten!