NC-5 Trondheim

Årets femte NorgesCup skulle utspille seg hos Trondheim Snooker. Med 23 påmeldte var alt klart for 2 dager med mye spilling. Snookervær var det derimot ikke, med 25 grader og strålende sol utenfor. Klokken 10:00 var likevel alle de første spillerne på plass, og kampen om trofeet var i gang.

For alle resultater og kampoppsett, se her:
Resultatservice NC-5
(de kamper som har en YouTube-logo ved siden av seg har opptak fra vår Live Stream)

I gruppespillet viste favorittene seg frem. Chris Watts, Erik Dullerud, Roger Lysholm og Mateen Wali spilte bra i sine grupper og var tidlig klare for avansement. I gruppe 4 var det høyt nivå, med to ABC-spillere, Mats Schjetne og Audun Risan Heimsjø, i tillegg til Roger Andrè Strand og Niklas Engström. Audun vant over Mats for gruppeseieren.

Dermed var 16 spillere klare for 8-delsfinaler, som hadde mange klare favoritter. 8-delsfinalene gikk også veldig raskt, med 7 av 8 kamper som endte 2-0. Kvartfinalene som følgte var derimot veldig jevne, med Watts 3 – 2 Mateen, og Audun 3 – 2 Erik. Roger Lysholm og Mats Schjetne gikk også videre fra sine oppgjør.

I semifinalene var det duket for tilsynelatende jevne og harde kamper, men det ville ikke ABC-gutta ha noe av. Audun hvitvasket Chris 3 – 0, og var klar for finalen. Kampen tok bare 40 min, og kan sees her: Audun Risen Heimsjø v Chris Watts

Finalen ble mellom to ABC-spillere, Mats Schjetne og Audun Heimsjø.
Finalen ble mellom to ABC-spillere, Mats Schjetne og Audun Heimsjø.

Finalen var dermed mellom to pool-spillere fra Ask Biljardklubb. Begge har den siste tiden trent en del snooker hos Trondheim Snooker, og vi regner de dermed som Trondheim Snooker – medlemmer. Mats var vanskelig å håndtere i finalen, og gikk seirende ut 3 – 0. Gratulerer til Mats Schjetne med nok en snooker-seier på sin CV.

Mats Schjetne vinner NC-5 etter en overbevisende kamp mot Audun Heimsjø
Mats Schjetne vinner NC-5 etter en overbevisende kamp mot Audun Heimsjø