Klubbmesterskap Sommer 2015

På tross av det flotte sommerværet var det ingen forfall til sluttspillet i årets andre sesong av klubbmesterskapet. Én deltaker kom riktignok lovlig seint og unngikk tidsstraff med nød og neppe. Geir og Roald hadde ikke etablert handicap mot henholdsvis Tore og Audun, og var relativt sjanseløse i sine kvartfinaler. Noe jevnere ble det når Nassim slo Thorbjørn og når Lasse slo Roger.

Nassim vinner sesong Sommer av KM 2015
I finalen var det Nassim som trakk det lengste strået mot Audun. Nassim smilte fra øre til øre etter matchen, og viste ekte idrettsglede.

Nassim vinner sesong Sommer av KM 2015Uten at det var mulig å registrere noen sure miner hos de tapende kvartfinalistene, var det klart for semifinaler mellom Tore og Audun og mellom Nassim og Lasse. Audun halte i land en 3-2-seier i en rysare på bord 1, mens Nassim slo Lasse med 3-1.

Samtidig spilte Tore og Lasse om tredjeplassen i en match som ble avtalt å avgjøres i best av 3. Det var Tore som nappet den siste pengepremien etter seier i bronsefinalen.

Pengepremiene står ikke mye tilbake fra det man opererer med i NM: 1.470,- til Nassim, 970,- til Audun og 500,- til Tore, som overføres til de respektives konto. Et mindre beløp blir igjen i klubben.