Seier til Nassim Sekat i Trondheim

Lørdag 11. februar ble de første RT-turneringene arrangert rundt om i hele landet, deriblant i Trondheim. Med 10 iherdige deltakere ble det en lang dag og sen kveld før vinneren kunne slå klørne i den gjeve pokalen.

Tore Hansen og Nassim Sekat
Finalistene Tore Hansen og Nassim Sekat takker hverandre for matchen, som seg hør og bør i gentlemanssporten snooker.

Nassim Sekat gikk av med seieren og snookertalentet vant omsider sin aller første nasjonale turnering. Han slo Tore Hansen 3-1 i finalen. Vi gratulerer begge med en solid gjennomført turnering. Gratulasjoner går også til Magnus Martinsen Melien og Terje Hjerpbakk som begge spilte seg frem til semifinaleplasser og dermed endte på en delt 3. plass.

Vi takker turneringsleder Roger A. Strand for en prikkfri gjennomført turnering.

Regionale turneringer

Det er første gang det blir avholdt regionale rankingturneringer (RT) i snooker her til lands. Norges Biljardforbund håper med dette at det skal bli mer aktuelt for alle, uansett hvor man bor i landet, å delta på nasjonale turneringer som gir rankingpoeng. Spillere som ønsker å stille i rankingturneringer slipper dermed å reise til de større miljøene som feks. Oslo, Trondheim og Sarpsborg for å bli med i poenggivende turneringer. Vi håper dette turneringsformatet blir populært og gjør sitt til at deltagelsen og rekrutteringen innen snookersporten blir enda større.