NC1 – Elite

Årets første Norgescup var lagt til Trondheim, og 18 håpefulle spillere ville kjempe om tittelen, pengepremie og rankingpoeng. Som vanlig var stemningen høy og arrangementet ble en suksess.

For resultater og kamp-oversikt:
CueScore – NC1
For å se video fra TV-bordet:
YouTube – Dag 1
YouTube – Dag 2 (1)
YouTube – Dag 2 (2)

Endelig er en ny snookersesong i gang. Mellomsesongen 2019 ble vunnet av vår egen Audun R. Heimsjø, selv om det var Chris Watts som vant NM i Oslo. Det er mye endringer før den nye sesongen, størst av alle: det er innført divisjoner (Elite og 1.div) i snooker. Dette har skapt mye kommentarer og spørsmål, men nå får vi endelig testet det i praksis.

Med 11 av 18 spillere fra Trondheim Snooker var det duket for mange intern-oppgjør, og gode sjanser for flere i sluttspillet. Fra gruppespillet var det faktisk 7 av 8 fra Trondheim Snooker som gikk videre, og vi hadde alle favorittene: Audun, Nassim, Tore, Erik og Magnus. John, som har vært en del av klubben siden starten viser at han husker gamle kunster, og også hyggelig at unggutten Sondre er med, og viser veldig godt spill. Fra Stord var det Kåre Valde som kom videre til kvartfinalen.

I finalen var det likevel Audun og Nassim, de to favorittene, som møttes. Det ble en veldig spennende kamp, som gikk helt til et avgjørende parti. David Frew var dommer.

Nassim holdt hodet kaldt, selv om Audun satte han i noen vanskelige situasjoner på slutten av parti, og gikk seirende ut av turneringen. Det var en glad ung mann som kunne heve troféet. Gratulerer!