Klare for sluttspillet

Etter to og en halv dag, og 115 kamper med snooker, er vi klare for sluttspillet. 2 spillere fra hver av de 8 gruppene, til sammen 16 spillere, er klare for 8-delsfinaler. 6 av disse er fra Trondheim Snooker.

Gruppespillet er tøft, selv for de sprekeste spillerne, og det har vært flere slitne kropper rundt om i lokalet disse dagene. Heldigvis har vi hatt en fenomenal kokk i kiosken, Ivar Hovden, som har gjort underverker for sultne snookerspillere, i tillegg til å spille sine egne kamper.

Stor honnør til Ivar Hovden for utmerket kiosk og service

Det er vanskelig å skrive en kort oppsummering av et så stort gruppespill, men noen fra egen klubb jeg ønsker å trekke frem er Robin, som med 3 seiere nesten gikk videre til sluttspillet. Roald, som gikk videre og møter Erik i 8-delsfinale. Roger, som etter 3 års pause fortsatt leverer 3 seiere i sin gruppe. I gruppe F var det spesielt jevnt med 3 spillere på 4 poeng etter endt gruppespill. Her trakk Terry det korte strået og kom ikke videre.

Erik Dullerud tenker gjennom kampen han nettopp har vunnet.

De fleste av favorittene leverte, og er videre til sluttspillet. Audun, Erik, Magnus, Tore og Nassim vant sine grupper.