Trondheim Snooker i nye lokaler

Det skjer mye her hos Trondheim Snooker, så vi syns det var på tide å fortelle litt om hva vi driver med.
De viktigste sakene i denne posten blir:

  • Vi har hatt vår siste turnering hos Dora 1 – Bowling og Biljard.
  • Vi drar til Sarpsborg for å delta i Masters.
  • Vi starter i egne lokaler i januar 2013.

 

Siste turnering hos Dora

Vi har hatt mange gode turneringer hos Dora 1 siden vi startet klubben, og kvaliteten på våre arrangement har blitt bedre for hver gang. De siste turneringene har vært 2-dagers med gruppespill (16-spillere) og sluttspill. Dette har gitt mye spilling for alle som blir med. Se resultat fra våre turneringer her: Trondheim Snooker (Resultatservice)

På de siste to turneringene har vi også streamet hvert støt fra hovedbordet, og har hatt til tider mange seere på vår Live kanal. Selv om det ikke er profesjonelt nivå på spillet er det tydeligvis interesse for å se på. Vi som spiller snooker opplever stor interesse for sporten vår, og det er veldig gøy. Se opptak fra vår Live Stream her: Trondheim Snooker (Youtube)

Grunnen til at dette var siste turnering hos Dora, er at Trondheim Snooker flytter til egne lokaler (mer om det senere). Det er flere grunner til at vi ønsker å flytte, men hovedsakelig går det på å øke spillekvaliteten for våre medlemmer. Vi ser det som umulig på dette tidspunkt å utvikle oss som klubb hos Dora 1. Dessverre ble dette ikke godt mottatt hos styret i Dora 1.

Utestengelse fra Dora

Leder i klubben mottok en epost fra ledelsen hos Dora 1, der det bland annet kom frem at styret i Trondheim Snooker er utestengt fra Dora 1. Dette av frykt for at vi skulle rekruttere Dora’ kunder til vår klubb. Trondheim Snooker kunne ikke akseptere betingelsene, og svarte slik. Etter et møte med ledelsen samme dag var det ikke lenger tvil om at vi ikke er velkommen hos Dora 1 mer.

Er frå og med i dag utestengd frå Dora 1 Bowling & Biljard i Trondheim sine lokaler fordi eg gjer frivillig arbeid for idretten. Dora 1 har valt å kasta ut dei 5 styremedlemmane i Trondheim Snooker fordi klubben skal flytta inn i eigne lokaler i januar. Grunngjevinga deira er at dei er redde for at styret skal verva nye medlemmar blant Dora sine kundar. Konklusjon: For visse folk går pengar framføre ting som trivsel, idrett, dugnad og lovnader dei sjølv har skrive under på.

– John Fjermestad Aase (styremedlem)

Nidaros Stoppball

Uten en salong å spille i tok vi kontakt med Torstein Trick Wik, og samme dagen befant vi oss i lokalene til Nidaros Stoppball (facebook). De er virkelig en inspirasjon når det kommer til dugnadsarbeid og oppussing av lokaler. Vi fikk spille på deres snookerbord, og har stående invitasjon til å komme tilbake igjen. Vi er veldig takknemlige for dette. Håper vi kan samarbeide om fremtidige arrangement.

Hos Nidaros Stoppball finner man ett snookerbord, 4 poolbord og ett carambole-bord. De har kiosk, storskjerm, internett-cafe; som Asbjørn sa det: jeg kunne bodd her!

Sarpsborg Masters

Med trening hos Nidaros Stoppball er det håp for Trondheim Snooker i Sarpsborg Masters. Vi kommer med mange medlemmer, og håper å kunne markere oss på resultatlisten. Vi satser på å komme med mer informasjon før og under turneringen i Sarpsborg.

Sarpsborg Masters på Biljardforbundet.no

Kurt Maflin

Stolte gutter fra Trondheim Snooker fikk spille et parti hver mot Kurt Maflin

I Norge er ikke snooker veldig kjent, men vi har faktisk en snooker-proff i verdensklasse: Kurt Maflin. Kurt deltar på mange internasjonale turneringer, og får gode resultater. Nylig slo han tidligere verdensmester Peter Ebdon.

Vi i Trondheim Snooker er opptatt av at Kurt skal få den oppmerksomheten vi syns han fortjener. Derfor har vi sammen med Anita Rizutti startet den offisielle Kurt Maflin Fanpage på Facebook. Den har raskt fått over 200 Likes, og vi håper den fortsetter å vokse.

Vi kommer til å skrive om det som skjer i Kurt Maflin’ snookerkarriere. Det er stedet å gå for oppdatert informasjon.

Nye lokaler

Og nå, det beste til slutt: Trondheim Snooker er stolte av å endelig offentliggjøre våre planer for fremtiden. I januar tar vi over et lokale på Moholt, der Trondheim Snooker skal fortsette å utvikle seg.

Vi har kjøpt 4 nye snookerbord fra FcSnooker, samt et brukt bord, som alle er av topp kvalitet. Sammen med lave priser, høg tilgjengelighet, frisk luft og godt lys håper vi at dette blir den beste plassen i Norge å trene snooker. Vi har lært mye av Oslo og Sarpsborg, og håper å komme opp på deres nivå.

Slik tenker vi å disponere lokalet

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *