Sarpsborg Masters 2012

Med bare tre etablerte snookerklubber i Norge er det viktig at vi reiser litt for å delta på turneringer i Sarpsborg og Oslo. Vi var seks som reiste til Oslo for å delta i NM, og nå var det Sarpsborg sin tur å få besøk av fem medlemmer fra Trondheim Snooker.

Som vanlig var det like spennende å møte nye mennesker, og besøke det fantastiske miljøet i Sarpsborg, som å faktisk spille i turneringen. I denne posten kan du lese litt om hva som skjedde.

Med snookerbord i bilen

bord Jeg tror ikke det er mange som kommer til snooker-turnering med eget bord, men dette gjorde altså Trondheim Snooker denne gangen. Roger kjøpte Kurt Maflin sitt Riley-bord, og kjørte ned til Oslo, sammen med Espen og Joakim, for å hente dette. På bildet til venstre er de akkurat ferdig å laste bordet inn i varebilen, og skal til å kjøre mot Sarpsborg. Dette bordet har blitt brukt under Snooker-VM, og vil nå bli satt opp i våre nye lokaler i Trondheim.

Etter å ha deltatt i turneringen kjørte de hele veien opp igjen til Trondheim, og turen gikk veldig bra.

Sarpsborg Snooker

2012-12-08 21.14.03Sarpsborg Snooker har vært et forbilde for oss i Trondheim. De har organisert seg, og fått til flotte lokaler med 5 snookerbord. De har en sofagruppe med TV, kiosk, garderober og treningsområde. Det var første gang vi besøkte lokalene deres, og vi ble tatt imot som gamle venner. Vi fikk overnatte i lokalene, spille så mye snooker vi orket, og de skysset de som kom og dro til togstasjonen. Kort sagt har jeg sjeldent møtt en mer gjestmild gjeng.

Hvis vi i Trondheim klarer å ta imot gjester på en like god måte blir jeg stolt. Tusen takk til alle i Sarpsborg Snooker for at dere tok så godt imot oss!

Tøff dag for Trondheim Snooker

Sarpsborg Masters blir arrangert hvert år av Sarpsborg Snooker, og er en godt besøkt turnering. Denne gangen var det 16 påmeldte, og vi spilte gruppespill lørdag, og sluttspill søndag. Våre gutter spilte med stor entusiasme, men hadde problemer med å hevde seg. Vi vant en kamp hver, men ingen klarte å komme blant de to beste i sin gruppe. Dermed var vi alle slått ut av gruppespillet.

Til vår glede spilte Erik Dullerud veldig bra, og vant alle sine tre kamper 2-0. Han vann knepent i kvar-finalen, men tapte mot Bjørn Gulbrandsen i semi-finalen. Til slutt var det Tore Skagestein mot Bjørn Gulbrandsen, der Tore vant 3-0. Trondheim Snooker gratulerer Tore med seieren!

Alle resultatene fra turneringen kan du finne her: Masters i Snooker (2012)

Trønder-turnering

Selv om ikke vi gikk videre i turneringen la det ingen demper på stemningen for oss. Utover kvelden spilte vi snooker, og det ble til og med en ekstra-turnering for de som ville bli igjen å spille utover kvelden.2012-12-08 23.06.30

Bildet til venstre ble tatt da vi hadde spilt snooker i ca 14 timer, og stemningen var ganske tullete. Ingen trøndere endte i finalen på Trønderturneringen heller, men Odne slo Bjørn og var i semi-finalen. Det var mange slitne skuldre og nakker når vi endelig fant frem soveposene.

 

Kurt Maflin

Trondheim Snooker har satt seg som mål å promotere Kurt Maflin så godt vi kan. Kurt er profesjonell snookerspiller, og representerer Norge i internasjonale turneringer. Han er også med på å hjelpe amatør-miljøet i Norge, og møter opp på turneringer slik som Sarpsborg Masters, og spiller noen parti. Etter NM fikk alle i Trondheim Snooker tape et parti mot en ekte proff, og det var veldig gøy.

kurt

 

Kurt har den siste tiden spilt i mange turneringer, og oppnådd gode resultater. Den 4. januar skal han spille mot selveste Neil Robertson på Eurosport, og vi vil ønske han lykke til! Kurt kommer trolig på besøk til Trondheim når vi er igang i de nye lokalene, og vi skal prøve å arrangere en show-kamp.

Støtt Kurt ved å like siden hans på Facebook!

Nye lokaler

18722_10151333763465240_226004007_n

 

Til slutt en kort oppdatering på det vi jobber med hver dag: våre nye lokaler. I morgen ankommer 4 splitter nye snookerbord. Vi har lagt teppe, malt vegg og fått tak i noen stoler og en sofa. Montering av bord blir 3 – 7 januar, og da er vi i gang.

Hvis du er interessert i å bli medlem i Trondheim Snooker kan du ta kontakt på post@trondheimsnooker.org

One thought on “Sarpsborg Masters 2012

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *