Åpningsarrangement, 13 Januar

Det er med glede at vi i Trondheim Snooker vil invitere alle, fra Trondheim og andre plasser i landet, som er interessert i snooker, til åpningsarrangement i våre nye lokaler her i Trondheim.

Det har vært mye jobb, de tre månedene med planlegging og organisering, og den siste uken med tunge løft og dugnadsarbeid. Men nå er vi altså veldig nær den offisielle åpningen, og vi gleder oss veldig. Denne posten har litt historie, bilder fra dugnadsarbeid, og avslutter med selve åpningsarrangementet.

Til å begynne med

Jeg mimrer, og ser gjennom referat fra gamle styremøter. Med gamle mener jeg 3 måneder gamle. Spesielt sak 88 er spennende:

Utdrag fra referat

Dette var starten på arbeidet: en 2-års-periode, som startet i September. Det var likevel ikke før i starten av november at resten av klubben ble inkludert i arbeidet, da styret la frem saken på et ekstra-ordinært årsmøte. Her ble det vedtatt at vi skulle satse på det nye lokalet, som skulle ligge på Moholt. Det ble enstemmig vedtatt å ta opp lån for å realisere drømmen.

Brøsetveien 168

Vi inspiserer lokalet
Vi inspiserer lokalet

Et egnet lokale til snookerklubb må være ganske stort og åpent. Det må også være solide gulv for å tåle vekten av bordene. I Brøsetveien var det en stor og tom kjeller, som egnet seg for oss. De fire søylene var ikke et stort problem for plassering av bordene.

Plasseringen i byen er glimrende: gode bussforbindelser, butikker og parkering er behagelig å ha.

Snookerbord

Det viktigste i en snookerklubb er naturligvis snookerbordene. Vi fikk et godt tilbud på 4 bord fra FcSnooker i England. De ville også sende 2 mann for å hjelpe oss å montere bordene, til en rimelig pris. Monteringen gikk bra, og de 4 bordene har allerede vist seg å være gode bord. I en film som ligger litt lenger nede kan du se hvordan arbeidet går frem, og følge byggingen av bordene. Til slutt i filmen er hele 2 dager i rask video, der du ser hele lokalet.

Bordene er under bygging
Bordene er under bygging

Den store dagen

Med lokalene klare var det på tide med åpningsarrangement. Vi hadde forberedt noen filmer, og besøk av Torstein “Trick” Wik; snookerkommentator på EuroSport, Europmester i trick-shots (pool) og World Snooker sertifisert trener. I tillegg var det høytidelig klipping av bånd, og spilling og konkurranser ut over kvelden.

 

Torstein leverte bra show, og en nedkortet versjon kan dere se under.

One thought on “Åpningsarrangement, 13 Januar

  • 14. januar 2013 at 21:42
    Permalink

    Og feiring ble det!! Takk for en minnerik åpningshelg! Nå gjelder det bare å finne på flere “unskyldninger” for å komme opp igjen til norges CRUSIBLE!!! hehe

    Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *