Vil du prøve snooker?

De siste dagene har vi fått litt ekstra oppmerksomhet, og besøket her på siden har vært bra. Derfor er det synd at innholdet på siden ikke er helt oppdatert. Denne posten skal forhåpentlig inneholde svar på mange av nye besøkende sine spørsmål.

For å ta kontakt med Trondheim Snooker kan man sende epost til post@trondheimsnooker.org, eller på telefon: 41442516 (Odne Oksavik, styreleder).

Nytt lokale på Moholt

Vi er nå godt etablert i våre nye lokaler i Brøsetvegen 168. I løpet av kort tid syns jeg vi har fått det veldig trivelig der, og vi har fortsatt mange planer for å gjøre det bedre. Spesielt er det lyssettingen og tomme vegger vi jobber med å forbedre. Vi har en enkel kiosk, med brus, sjokolade og litt mikro-mat. Treverket på bordene begynner å tilpasse det norske klimaet, og vi kan snart stramme alle bolter, og dermed er bordene helt klare.

Det er ikke vanskelig å finne fram til våre lokaler. For de som vet hvor biblioteket på Moholt er, eller hvor Cabo Sport holdt til (de flyttet nylig), så er det altså i kjelleren. Et raskt Gule Sider Kart-søk viser uansett veien.

Trondheim Snooker

Prøvetime

Snooker kan virke veldig vanskelig, og terskelen for å bli med i en snookerklubb kan være stor. Det mange merker når de prøver snooker sammen med noen som er flinke lærere er at det er hvor mye mer man får til etter bare to timer. Hvis man prøver det alene fra første gang er mangel på progresjon veldig frustrerende. Derfor tilbyr vi en prøvetime for alle som ønsker det. Prøvetimen varer i to timer, og er helt gratis. Du får prøve spillet sammen med noen som har spilt en stund, og som kan å lære fra seg grunnleggende teknikker.

Vi kommer også til å arrangere introduksjons-kurs for medlemmer, der man går litt mer inn i spillet, og får øvelser man kan trene på. Målet er at selve spillet skal bli gøy, og ikke føles frustrerende. I snooker er det også gøy å spille mot noen som er ganske mye bedre enn deg, fordi når det er din tur ved bordet er det ingenting motstander kan gjøre, uansett hvor god han eller hun er. Man lærer også veldig mye mer av å spille mot noen som er bedre enn seg.

Se kontaktinformasjonen øverst i denne artikkelen, eller bruk kontakt-skjemaet her på siden for å avtale en prøvetime!

Medlemskap

Så hvis prøvetimen var morsom, og du ønsker å bli medlem i klubben; hva koster det? Vi har flere typer medlemskap, avhengig av hvor mye du ønsker å spille.

Vi har Drop-In medlemskap (100,- per mnd., og 45,- per time), der du kan komme innom når det er folk i lokalet, og betale for den tiden du spiller. Dette er for de som ønsker å spille et par timer i uken.

Som Aktiv-medlem kan du spille opp til 30 timer i måneden for 400,-. Dette passer for de fleste, da man slipper å betale for hver gang, og timeprisen blir lav hvis man spiller 3-4 timer i uken.

For de som ønsker å spille mye har vi Aktiv+. Her er det fri spilling til 750,- per mnd. Du får også bli med på vår månedlige turnering gratis (ord. pris 100,- for medlemmer), tilbud på proff coaching, og du støtter Norges ferskeste snookerklubb!

Bedriftskveld

Snooker er en morsom gruppeaktivitet også. Vi vil invitere andre idrettslag, bedrifter, eller rett og slett grupper med folk til å prøve snooker. Med en introduksjon til sporten, litt coaching, mat og drikke, og en miniturnering til slutt blir det en minnerik aften. Perfekt som team-building, noe nytt og noe annerledes. Passelig for 8-16 deltakere, og vi setter hele lokalet til disposisjon. Ta kontakt for informasjon om priser og annet dere måtte lure på.

One thought on “Vil du prøve snooker?

  • 17. januar 2013 at 00:00
    Permalink

    Toppers! Håper på mange nye medlemmer neste gang jeg tar turen!

    Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *