Matin vinner Klubbmesterskapet Vår/Sommer

Gratulerer til Matin som tok hjem førstepremien på 2700,- i Klubbmesterskapet Vår/Sommer 2013. I september starter Vinter-sesongen.
Har du meldt deg på?

 

Under kan dere lese et referat fra runner-up Asbjørn, som endte med en premie på 1800,-.

(Ingen handicap)
Finale 1: Asbjørn 3 – 1 Matin, Finale 2: Asbjørn 2 – 3 Matin

Matin tok etter boka første parti, før Asbjørn slo til: Først en snooker-chase med påfølgende 22-clearance, deretter en 35-break i neste frame, og jommen tok han ikke et siste “scrappy” frame for å vinne finalen (alle parti vunnet på sort). I vill jubel måtte Matin minne stakkaren på at i KM-sluttspillet er det to finaler om vedkommende fra losers bracket vinner første

Første frame i finale 2 varer i 40 min med masse safespill og ender til slutt hos Asbjørn. Matin utligner så til 1-1, deretter Asbjørn til 2-1. I parti nummer 8 er det jevnt helt til slutten, hvor Asbjørn putter siste blå for en enkel matchball rosa i midt. BOMMER… Krise! Matin kjører likeså godt en tynn rosa i hjørnet opp og ned over hele bordet med perfekt posisjon på sort. Dermed var det hill-hill, og plutselig var Matin tilbake i storform. Det var aldri noen tvil i siste frame, selv om Asbjørn noe betuttet klarte å skrape sammen nok poeng til at det sto om siste blå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *