Trondheim Snooker selger Enjoy Bonusguiden

I mai skal Trondheim Snooker arrangere NM i snooker for første gang, og i den anledning vil vi skifte duker på alle våre bord. Dette er en dyr oppgave, og i den anledning selger vi Enjoy Bonusguiden for å tjene penger.

 

Enjoy Bonusguiden gir 15-30 % rabatt hos kjente og lokale butikker i Trøndelag. Enjoy speiler en families behov og du vil derfor få rabatter i butikker, på aktiviteter og på tjenester innenfor de aller fleste bransjer. Enjoy gir også rabatter på lokale spisesteder der rabatten varierer mellom 2 for 1 og pakkepris med 25 % rabatt. Enjoy Bonusguiden koster 250,- og varer ut hele 2014.
Det er hovedsakelig idretten i Norge som står for salget av Enjoy. Ved å kjøpe Enjoy Bonusguiden støtter du både lokale idrettslag, og idretten i Norge som helhet.

Hvis du ønsker å kjøpe et Enjoy kort til deg selv, eller som gave, er det bare å ta kontakt med noen du kjenner i klubben. Alle våre medlemmer er med på dugnaden.