Nyhetsbrev – April

For at våre medlemmer og andre som er innom siden skal få et innblikk i hva som foregår i klubben starter vi et månedlig nyhetsbrev. Dette er første utgave, og inneholder litt om hva som har skjedd i det siste, og hva som skal skje fremover.

 

Hva har skjedd:

Dugnad

TwetFor å dekke kostnader rundt vedlikehold av bord før Snooker NM i mai har klubben gjennomført en dugnad. Vi har i en periode solgt Enjoy Bonusguider til venner og bekjente. Selv om vi ikke klarte å selle ut alle, ble det solgt omtrent 50 stk, og det gir en god fortjeneste på vedlikeholdsbudsjettet. Godt jobba alle sammen som bidro!
Vi hadde en intern konkurranse om hvem som klarte å selge flest, og der kom Odne og Johann på delt 1. plass med 6 solgte hver.

Årsmøte

Vi arrangerte årsmøte søndag 9. mars i lokalet vårt. Det var et vellykket og meget effektivt møte. Leder presenterte budsjett, årsmelding og en omfattende organisasjonsplan. Organisasjonsplanen og andre styrende dokumenter blir lagt ut på vår nettside under katergorien “medlemmer”. Det ble ikke store endringer på styret, da nesteleder Odne og styremedlem Knut tok gjenvalg men vi ønsker Johann velkommen som nytt styremedlem. Og vi takker avtroppende styremedlem Knut Arne for innsatsen.
Det ble servert vafler til alle fremmøtte.

NC2014_logo

NM 6 Reds – Sarpsborg

NM i 6 Reds ble arrangert i Sarpsborg i mars. 12 deltakere fra Sarpsborg, Oslo og Trondheim kjempet om trofeet. Forhåndsfavoritt Christopher Watts ble for sterk for Sarpsborgs Kjell Pederson med 5-3. Roger var eneste deltager fra Trondheim Snooker, men hadde til gjengjeld en sterk prestasjon. Roger endte til slutt på en delt 3. plass, og vi ønsker vi å gratulere han med NM bronsje.

 

Hva skal skje:

Klubbmesterskap

KM sesong vinter nærmer seg slutten, og sluttspillet med den spennende finalen skal gå lørdag 12. april. Der blir det de 4 beste fra hver gruppe som møtes i en vanlig enkel-eliminasjons turneringer. Det blir veldig spennende å se hvem som stikker av med førstepremien.

Turnering

Vi arrangerer TS02 første helgen i april. Vi håper på mange påmeldte, og en spennende turnering. Format og trekning blir publisert som vanlig på fredag. Dette blir en en-dags turnering som går på søndag 6 april.

Forberedelse til NM

Det nærmer seg årets høydepunk for Trondheim Snooker: arrangering av NM i våre lokaler. Dette blir første gang vi arrangerer NM for 15 reds, og vi ser veldig frem til det. Vi har store forventinger til mange påmeldte, og skal gjennomføre duk-skifte på alle våre bord.

Alle de 18 deltagerne som representerte Trondheim Snooker i NC-1 2014
Alle de 18 deltagerne som representerte Trondheim Snooker i NC-1 2014

NC3 – Oslo

26. april blir NC3 arrangert i Oslo. Det er allerede påmeldte fra Trondheim Snooker, og vi håper flere ønsker å bli med også.