KM Vinter 2014 – Sluttspill

KM Vinter 2014 sluttspillet var variert og utfordrende for mange. Ettersom de fleste medlemmene i Trondheim Snooker (TS) har HC mot hverandre, er det blitt mer spennende og rettferdig for alle. De 4 beste fra de 2 gruppene i klubbmesterskapet gikk videre til sluttspillet hvor de konkurrerte om en premie på ca 2400,- kroner til førsteplass, ca 1550,- til andreplass og ca 850,- til tredjeplass. Kampene ble spilt single elimination (ingen looser bracket) hvor distansen var best av 5 partier. Finalen ble spilt best av 7 partier.

 

Litt om kampene:

Asbjørn og Knut G spilte jevne partier, men Knut greide å håve inn en seier på 3 – 2 og videre til kvartfinalen.

John og Matin startet sine partier litt sent og Matin markerte seg fort at han vil vinne. John måtte dessverre se seg slått av Matin med 3 – 0.

Johann og Erik spilte sine partier ganske hyppig hvor Erik vant 3 – 0 med dødelig nøyaktighet.

Nassim og Geir E sine partier ble så og si avgjort på de kulørte i samtlige partier og Nassim måtte se seg slått 3 – 1 av Geir.

I semifinalene var det Knut G mot Matin og Geir E mot Erik.

I kampen mellom Matin og Knut ble Matin for sterk og kampen endte med 3 – 2.

Kampen mellom Erik og Geir E endte med at Geir E stakk av med seieren og slo Erik 3 – 1, og Geir er klar til finalen mot Matin.

 

I finalen ble nok Matin for sterk for Geir E, og dro ifra Geir med 4 strake partier. Dermed kunne Matin nok en gang ta KM seieren og ta med seg ca 2400,- hjem. Matin spilte slik han alltid har gjort i turneringer, – helt suverent! Trondheim Snooker gratulerer så mye med seieren!

Vi gratulerer også Geir E med andreplassen og ca 1550,- kroner! Godt spilt!

Matin i støtet
Matin i støtet

Kampen om tredjeplassen stod det mellom Knut G og Erik og 850,- kroner. Partiene suste unna i en fei og Erik var den som dro i trådene. Det endte med seier til Erik og 850,- kroner i lomma. Gratulerer!

erik

 

 

KM sluttspillet var morosamt og spennende! Ettersom flere får handicap mot hverandre blir også partiene og kampene mer intens. Vi oppfordrer flere medlemmer til å delta på KM da det gir kamp erfaring og en potensiell pengepremie!