TS 04 – 2014 Turnering Mai

snooker_pa_8f896cdf2e20a782455f0cd3999c0793
 
Resultater fra TS 04 – 2014
 
Søndag 3/5 arrangerte vi vår månedlige turnering for medlemmene. TS 04 ble en suksess med streaming og god stemning mellom spillerne! 
Vi ble hele 10 stykker som deltok, og alle var sultene på seier! Det startet bra og alle kom i gang med iver. 
Distansen vi spilte var best av 3 partier for å unngå at det ble nattkamp under finalen. Semifinalene og finalen ble spilt best av 5.
 
For å kontrollere spillingen godt ble de første kampene spillt i gruppespill. 5 personer i hver gruppe, hvor de 4 beste går videre til kvartfinaler.
Roger spilte seg til seier i samtlige kamper og partier i gruppe 1, noe som gjorde han en klar favoritt til å vinne TS 04 med en slik god form!
Nassim og John kjempet hardt gjennom sine kamper for å ta seg videre til kvartfinalene. 
 
Kvartfinalene ble spilt best av 3 og gikk unna ganske hurtig, og plutselig var det klart for semifinaler.
 
I semifinalene ble Nassim og Roger for sterk for motstanderne og spilte veldig bra gjennom de til dels litt lange partiene. 
 
Når det var duket for finale mellom Roger og Nassim var klokken blitt 19:45 og begge kunne kjenne at de var slitene både mentalt og fysisk. Partiene tok sin tid ettersom begge hadde vilje av stål for å vinne turneringen. Nassim startet med å dra i fra med 2 partier mot Roger og samtidig fant ekstra duracell batterier for å holde seg gående. Roger svarte med samme mynt og klamret seg til hill-hill.
 
Det siste partiet ble en intens kamp, og klokken dro langt ut på kvelden. Etter 12 timer med snooker blir man som oftest litt trøtt og sliten. Her klarte Nassim å hente sin indre vilje og kraft og dro ifra Roger på siste partiet. Nassim ble for sterk og tok dermed seieren i TS 04 – 2014!
 
Trondhiem Snooker gratulerer så mye! 🙂