Stand i Nordre Gate – 5 juli

I Trondheim Snooker liker vi å prøve nye ting. Noe vi aldri har gjort før er å forsøke rekruttering i stor skala. Dette skal vi gjøre noe med i helgen, da vi har stand i Nordre gate. Stikk innom!

Hvordan rekrutterer man til noe som de færreste vet eksisterer? Man setter opp en stand i sentrum, og viser seg frem. Snooker er som kjent en veldig populær sport å se på Eurosport, men likevel blir vi ikke nedringt av trøndere som ønsker å spille. Vi tror mange ikke vet hvor etablerte vi er, og hvor lett det er å komme i gang med snooker i Trondheim. Dette må vi gjøre noe med!

Lørdag 5 Juli kan du besøke vår stand i Nordre gate.
Lørdag 5 Juli kan du besøke vår stand i Nordre gate.

Nye medlemmer

I vårt lokale har vi 5 snooker-bord, og god kapasitet til flere spillere. Enten det er de som ønsker å satse, og bli med på lokale og nasjonale turneringer, eller de som bare vil komme innom å spille en gang i blant, vi har plass til dere. Hos oss i Trondheim Snooker får du gratis prøvetime, mulighet til å bli med på trening, turneringer og klubbmesterskap. Vi arrangerer sosiale arrangement, har medlemmer i alle aldre og tar gjerne i mot flere. Kanskje er du en som ønsker å bli med å skape og videreføre Norges største snookerklubb? I så fall er du velkommen inn i en kjerne med veldig engasjerte snooker-entusiaster.

Alle de 18 deltagerne som representerte Trondheim Snooker i NC-1 2014
Alle de 18 deltagerne som representerte Trondheim Snooker i NC-1 2014

Grasrotandel

En voksende klubb trenger all den støtten den kan få. Derfor prøver vi å engasjere oss i grasrotandelen. Hva er grasrotandelen? Hvis du tipper har du muligheten å registrere en organisasjon som mottaker av din grasrotandel. Dette er 5% av din spilleinnsats, som går direkte på bankkontoen til organisasjonen du registrerer. Det er veldig lett å registrere seg, og hvis du ønsker å støtte oss kan du gjøre det her: Grasrotandel. Vi setter stor pris på det!

Grasrotandelen