Nordisk Mesterskap 2018 – Intro

Nordisk Mesterskap 2018 blir arrangert i Oulu, Finland, og går over 4 dager (17. – 20. januar). Trondheim Snooker ønsker også i år å komme med daglige oppdateringer og bilder fra turneringen. Norge sender 8 spillere, og som i fjor er 4 fra Trondheim Snooker. Vi skal i neste artikkel komme mer inn på spillerne.

Det norske laget til Nordisk Mesterskap 2018.

Informasjon om turneringen finnes her: Nordic Snooker Championship 2018

Som i fjor er det vår egen Erik Dullerud som kommer til å skrive disse artiklene, og vi bare setter de sammen med noen bilder her på siden.


Dette var en intro til en serie artikler som Trondheim Snooker kommer til å publisere i løpet av Nordisk Mesterskap 2018. Det er Erik Dullerud som vil skrive innleggene, og Trondheim Snooker publiserer de.
Vi håper denne serien blir spennende å følge, og ønsker våre deltagere fra Norge lykke til i turneringen. Vi kommer med mer info om oppsett, resultater og stream når turneringen nærmer seg.