VM-dager med Åpen Dag og Juniorkveld

Det er tid for snooker-VM igjen, og tradisjonen tro har vi VM-dager, med halv pris på første måned og Pay&Play, Åpen dag under VM-finalen (søndag 5. mai) og Juniorkveld (torsdag 2. mai).

Det er mye snooker på TV om dagen. Eurosport viser alt fra VM i Sheffield, og det er allerede vært noen spennende kamper og overraskende resultater. Det er sikkert mange i Trondheim som får øynene opp for sporten i disse dager, og vi ønsker å kunne tilby en introduksjon til sporten, med reduserte priser på medlemskap.

6 rød

Spesielt har vi fokus på ungdom (13-19 år) som vil få ekstra introduksjon om de ønsker det, og som også har mulighet til å komme på en gratis Juniorkveld torsdag 2. mai (kl 16-20). Fremover kommer vi til å arrangere flere Juniorkvelder, der vi inviterer ungdom i alderen 13-19 år til klubben vår. Vi mener at snooker er en bra fritidsaktivitet for ungdom, og håper flere vil prøve sporten vår.