Nordisk mesterskap 2020 – Dag 1

Fem nordmenn var i aksjon på dag 1 av innledende runder. Nykommerne Roald og Trond skulle ventelig få det det tøft i sine kamper. Det ble to 3-0 tap mot solid motstand. Nærmest parti var Roald mot en gammel dansk mester, Martin Søndergaard. Roald innrømte etterpå at nervene satt utenpå i den matchen.

Nassim Sekat var den av nordmennene som vi hadde mest tro på, på dag 1. Unggutten har spilt til tider veldig bra snooker i forberedelsene til turneringen. Skuffelsen var derfor stor da han skulle trekke det korteste strået mot Jonas Jonasson fra Island. Det ble tilslutt tap 3-1. En match som fort kan bli avgjørende for Nassims avansement senere. Men Nassim er allerede klar for å reise kjerringa i morgen.

Fikk du med deg intro av spillerne som reiser til København?
Les den her: Nordisk mesterskap 2020 – intro

De to siste som var i aksjon i dag var John Christian Vespestad og Reidar Rundsveen. Begge disse matchene ble «tatt av» ettersom lokalene ikke har lov til å være oppe etter 00.00. En «ny regel» som arrangøren beklaget veldig på forhånd. Reidar og John Christian må fortsette sine matcher i morgen. Reidar holdt danske Ejler Hame til 2-2. Men John Christian ligger under 1-2 mot en av forhåndsfavorittene Antti Tolvanen. Meget sterkt av John Christian å ta parti mot denne sterke finnen. Og når han først har vist at han kan ta ett parti, kan han likeså godt ta 2 og 3!

I morgen skal alle nordmennene til pers. Vi kommer tilbake til flere oppdateringer da!