Nordisk mesterskap 2020 – Dag 3

Gruppespillet er ferdig og det ble til slutt undertegnede og Audun som karret seg videre til siste 16, fra det norske laget.

Audun var helt klart den som presterte best ved kun å tape 1 av 12 partier i gruppespillet. Intet mindre enn imponerende. To 70+ serier ble det også i nøkkelmatchen mot dansken Peter Hammer!

For min del ble det en nervepirrende match mot Islendingen Gudmundsson som jeg tippet i min favør 3-2 uten å imponere noen. I siste match mot Finnen Salo løsnet det litt, uten de helt store seriene.

Nassim Sekat hadde vi store forventninger til etter den meget gode matchen han hadde på TV-bordet dagen før. Nassim var en skygge av seg selv på dag 3, og tapte begge sine matcher 3-0. Det har vist seg at det er litt enten eller med Nassim i Nordisk. Neste år er det nye sjanser Nassim!

Det ble og stygge siffer av de øvrige norske på dag 3, med unntak av Reidar som kom sterkt tilbake etter å ha ligget under mot Islendingen i gruppa! Det ble dessverre tap på de kulørte i avgjørende parti og 4.plass i gruppa.